Geslaagde avond in Langemark

Vrij Verzet is zijn ‘toer van Vlaanderen’ gestart in West-Vlaanderen, in Langemark-Poelkapelle. In een gezellig Vlaams café ontmoetten 50 volksgenoten elkaar om kennis te maken, ideeën uit te wisselen en te luisteren naar de sprekers van de kernen van Vrij Verzet.

Luk De Gent en Magdalena van ‘United’ begroetten de mensen en riepen op om mee te werken voor veiligheid en de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen.

Rob Verreycken van Project Yggdrasil stond vooral stil bij onze vrijheid: die is tijdens de coronatijd meer dan ooit afgeschaft en geschonden door de staat, de vijand van de vrije burger die wordt uitgeperst met belastingen. Activisme voor vrijheid en recht is noodzakelijk.

Tomas Boutens van Project Thule sloot af met een warme oproep voor strijdbaarheid en weerbaarheid tegen de vele zaken die het voortbestaan van ons volk bedreigen.

De avond werd besloten met de oprichting van een nieuwe kern West-Vlaanderen van Project Thule; de eerste kandidaat-leden kregen hun ‘patch’ overhandigd.

Nieuwe spreekavonden zijn op komst in alle Vlaamse provincies; kom gerust eens kijken! (Vooraf inschrijven noodzakelijk: leugenpers is niet welkom.)

Een gedachte over “Geslaagde avond in Langemark

  1. Wat is een patch ?Hebben we daar ,ongetwijfeld, een woord voorin onze moedertaal?Vriendelijke groeten,Tore

    VV: Mmm, goeie vraag. ‘Mouwschildje’ komt wellicht in de buurt, alhoewel het niet (meer) alleen op de mouw gedragen wordt…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s