Zelfklevers tegen dief Alexander De Croo

Als je vandaag meer dan 2 euro per liter betaalt voor brandstof aan de pomp, dan komt dat niet door de ‘oorlog in Oekraïne’ of door ‘de stijgende wereldprijzen’. Het is het liberale regime, de staat, die met belastingen de prijs tot absurde hoogtes opdrijft, om de burger maximaal uit te persen. 60% van de brandstofprijs bestaat uit belastingen; als jij 50 euro tankt, dan steelt eerste minister Alexander De Croo daarvan 30 euro!

Daarom hebben onbekenden zelfklevertjes gemaakt, die er zo uit zien:

Zo kan je ze bestellen:

Je kan ze kleven op alle plaatsen waar dat legaal is, zoals je auto of je boekentas of je fiets. Sommige mensen kleven ze op benzinepompen; dat zouden wij niet durven, en we zouden het al zeker niet durven aanmoedigen!

2 gedachtes over “Zelfklevers tegen dief Alexander De Croo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s